Tesla Cybertruck'ın yeni renk seçenekleri ve fiyatları açıklandı.

Elektrikli otomobil sektöründe öncü olan Tesla, uzun süredir üzerinde çalıştığı pick-up modeli Cybertruck için yeni seçenekler sunmaya başladı. Firmanın resmi internet sitesinde sunulan bu yeni opsiyonlar, Cybertruck'ı çelik rengi dışında tercih eden tüketicilere çeşitli alternatifler sunuyor.

Tesla'nın internet sitesindeki yeni renk seçenekleriyle Cybertruck'a nasıl bir hava katılabileceğini görmek mümkün. Artık Tesla Cybertruck alıcıları, "Satin Rose Gold", "Satin Abyss Blue" ve "Slip Grey" gibi üç yeni renk seçeneğinden birini tercih edebiliyorlar.


Tesla Satin Rose Gold

Tesla'nın internet sitesindeki açıklamaya göre, Cybertruck için sunulan bu renk seçenekleri, aracın paslanmaz çelik gövdesine kaplama olarak uygulanıyor. Bu kaplama, standart vinil kaplamalara göre daha kalın olup, çevre dostu bir malzemeden üretilmiştir. Ayrıca, kendi kendini onarabilme özelliğine sahip olan bu kaplama, aracın gövdesini çizilmelere karşı koruyor.

Tesla Satin Abyss Blue

Ancak Tesla Cybertruck sahiplerinin bu kaplamalardan birini tercih etmek istemeleri durumunda ek bir ücret ödemeleri gerekiyor. Satin Rose Gold ve Satin Abyss Blue için 6.500 dolar, Slip Grey için ise 6.000 dolar ödenmesi gerekiyor.

Tesla Slip Grey

Ayrıca Tesla'nın daha önce sunmaya başladığı "Satin Stealth Black" ve "Satin Ceramic White" gibi iki farklı kaplama seçeneği de bulunmaktadır. Ancak, Aralık 2023'ten itibaren sunulan bu seçenekler için de ekstra 6.000 dolar talep edilmektedir. Şu anda ise stok nedeniyle Satin Stealth Black kaplama seçeneği sunulmamaktadır.


Daha yeni Daha eski