Tesla'nın Cybertruck'ı bir kez daha Kurşun testine tabi tutuldu. [VIDEO]

Tesla Cybertruck, tartışmalı tasarımıyla dikkat çeken bir elektrikli araç olarak tekrar test edildi, bu sefer JerryRigEverything'in katılımıyla. YouTube kanalı JerryRigEverything, genellikle akıllı telefonlar için dayanıklılık testleri gerçekleştirirken bu kez Tesla Cybertruck için bir test videosu yayınladı. 

Farklı kalibrelerde silahlar kullanarak araca ateş eden kanal, aracın belirli bir seviyeye kadar kurşun geçirmeyen çelik gövde panellerine sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Hatta video kapsamında araca .50 kalibrelik bir "dev" silahla da ateş edildi, ancak aracın gövdesi bu sefer o silahın gücüne dayanamadı. Önceden de Cybertruck, ciddi seviyede suyla kaplanmış bir yolda sürülmesiyle dikkat çekmişti. Birçok elektrikli otomobil gibi acil durumlarda su üstünde kalabilen Cybertruck, Elon Musk'ın açıklamasına göre bir tekne gibi en az 100 metre suda ilerleyebilecek bir mod sunacak. 


Ancak bu modun ne zaman veya ne kadara satılacağı henüz belli değil. Cybertruck'ın "yüzebilme" yeteneği uzun süredir gündemdeydi ve en son test videosuyla bu özellik tekrar gündeme geldi. Araç, "Wade" adında özel bir mod taşıyor gibi görünüyor, bu mod aktif olduğunda ciddi su birikintilerinden sorunsuzca geçebiliyor. Ancak bu mod, sürücülerin su sürüşü sırasında yaşanabilecek sorunları tamamen ortadan kaldırmıyor, bu nedenle sürücülerin dikkatli olmaları gerekiyor.

Daha yeni Daha eski